1e Hugo de Grootschool

Rombout Hogerbeetsstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

148 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e Hugo de Grootschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e Hugo de Grootschool foto

Op 1e Hugo de Grootschool vind je 51 klassenfoto’s en 148 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester van Veen en meester Maalpad.

meester van Veen en meester Maalpad

1e Hugo de Grootschool, 1949

Vrienden: Kathe v.

Vrienden: Kathe v.d. Dungen, Josephine van der Lely (bijgenaamd Toetie), Akke Berghuis, Ina Lageweg, Gerry en Tonnie Bommer, Marja Willemse, Sieneke De gymjuf heette mevr. Sandee

1e Hugo de Grootschool, 1958

Op deze lagere school heb ik in de eerste klas slechts van 1951 tot april 1952 gezeten (Mijn oudere broer Rob zat in de derde klas.

Op deze lagere school heb ik in de eerste klas slechts van 1951 tot april 1952 gezeten (Mijn oudere broer Rob zat in de derde klas.), want wij verhuisden naar Amsterdam-Noord. Ik herinner mij in de eerste klas een hele lieve oude onderwijzeres, die wij vaak van huis ophaalden. Ze droeg zo'n ouderwets fluwelen bandje om haar keel. Kan haar naam mevr. de Groot zijn? Een klasgenoot zijn vader had een lederwarenzaak (nu bloemenzaak) in de 2e Hugo de Grootstraat en een werkplaats ergens in de Markthallen. Ik woonde toen in de Kostverlorenstraat 24-2. Verder kan ik me van de andere leerlingen niets meer herinneren. Bestaat er nog een klassefoto van deze klas?? Die zou ik graag willen inscannen.

1e Hugo de Grootschool, 1951

?