1e Gemeentelijke Openluchtschool

Frederikstraat 28 a in Amsterdam, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e Gemeentelijke Openluchtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e Gemeentelijke Openluchtschool foto

Op 1e Gemeentelijke Openluchtschool vind je 24 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete leraard: J.

Favoriete leraard: J.van de Worp. Ondanks dat op deze school, in tegenstelling tot de 'normale' scholen, minder lesuren waren, heb ik niet het idee, dat er ook minder onderwezen werd.

1e Gemeentelijke Openluchts..., 1951

Drie jaar bij juffrouw Agerbeek gezeten, en twee jaar bij meester De Haan.

Drie jaar bij juffrouw Agerbeek gezeten, en twee jaar bij meester De Haan. Ik herinner me vooral de gruwelijke maaltijden en de fantastische sfeer

1e Gemeentelijke Openluchts..., 1960

begonnen in de 3e klas bij juffrouw Klamer.

begonnen in de 3e klas bij juffrouw Klamer. Toen bij meester Spijker. Ik herinner me vooral de fantastische hoofdmeester dhr.Heinis, die helaas met pensioen ging.Hij speelde altijd viool als er feest was. Nog steeds allergisch voor stamppot en karnemelkse pap. Met Hennie Wilbers heb ik na al die jaren nog steeds contact, ook al woont zij in het verre Kruibeke (ja, ja bij onze zuiderburen) En met Willeke die nu Wil heet klets ik ook nog weleens bij. Leuk iedereen weer te treffen op schoolbank. Als het zo doorgaat hebben we de volgende reunie sneller bij elkaar dan 19 jaar geleden.

1e Gemeentelijke Openluchts..., 1960

?