1e gemeentelijke huishoudschool

polderweg 3 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

360 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e gemeentelijke huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 82
  • Schoolgenoten 360

Op 1e gemeentelijke huishoudschool vind je 82 klassenfoto’s en 360 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 299

Mijn vriendin was Ria Westers ...

Mijn vriendin was Ria Westers die woonde op de Hoogte Kadijk. Ik zat in klas 2k bij de tweelingzusjes Du Pau De tweede klas was een IVIO klas. Naailes van Mevr.Eeman in de Fizeaustraat. Les gehad van Mevr. Ottens (familie) Mevr.van Gellicum was de directrice. We zijn met werkweek de kant van Den Haag op geweest, want ik herriner mij dat we een bezoek hebben gebracht aan het binnenhof.

2002, Deleted

enorme leuke school. directeu...

enorme leuke school. directeur was dhr.Vreeland en de concierge was toen (ome) Jan. Biologie leraar was Fons en zei altijd als iets goed was "als een dijk". tekenen kregen we van Carla Pastor en zijn ooit een keer bij haar thuis geweest.ze was fan van golden earing. gezondheidsles kregen we van Marius en hij heeft toen een kindje gekregen waarbij wij met de klas een grote beer hebben gegeven. enkele namen weet ik nog van vriendinnetjes zoals: Daniella v.wijngaarden,Sabrina van den burg , diana,ellen,Petra ,monique . we zijn ook ooit op kamp geweest naar Beekse Bergen. montesoriale dag gehad in de meervaart met kanoen etc etc. de school heettte toen "LHNO van Gellicumschool ". ben al een tijd serieus op zoek en zie via oude foto's van andere oude leerkrachten terug zoals carla pastor ,wiskundeleraar etc. wie o wie kent mij en wil me dan*****en op sanhub ************ *********

2002, Deleted

leuke meiden in de klas.en de ...

leuke meiden in de klas.en de naailes waar je altijd knoopsgaten moest maken voor straf

2002, gerda
?