1e Christelijke Mavo

Beemdstraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

409 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 1e Christelijke Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

1e Christelijke Mavo foto

Op 1e Christelijke Mavo vind je 13 klassenfoto’s en 409 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e- en 2e klas op de Beemdstraat, daarna naar de Hooghbeemt (Strausslaan).

1e- en 2e klas op de Beemdstraat, daarna naar de Hooghbeemt (Strausslaan). Klasgenoten: Kees Petersen, Henk Olijve, Dick Sijtsma, Neeltje de Vries, Anita van Oort

1e Christelijke Mavo, 1977

We zaten met z'n allen in de houten noodgebouwtjes aan de beemdstraat.

We zaten met z'n allen in de houten noodgebouwtjes aan de beemdstraat. Eigenlijk was dat verschrikkelijk tobben maar het had ook wel z'n charmes.Ik ben destijds begonnen in een klas met Erik Witting, Mark Verheul, Frits Loots(helaas veel te jong door een tragisch ongeval in 1988 overleden), Aad Mareels, Henri Hoeppertz, Roland de Blieck, enz,enz. De gender die achter de school doorliep gaf elke dag wel de aanleiding om iets leuks uit te halen of we hielden ons in de pauzes bezig met klitjes gooien(wat een rotdingen waren dat!).Na twee jaar op de Beemdstraat zijn we naar de nieuwbouw verhuisd waar plotseling een heel streng regiem heerste, vooral als het om kauwgum ging. Ze waren toch zo zuinig op die nieuwe vloerbedekking.In de tweede klas ben ik blijven zitten waardoor ik een aantal nieuwe klasgenoten kreeg. Vergeleken bij de andere klas waarin ik heb gezeten was dit echt een hechte en gezellige club( rest volgt nog)

1e Christelijke Mavo, 1977

In de derde klas werd het wel allemaal erg gezellig.

In de derde klas werd het wel allemaal erg gezellig. Namen als Marit Bouwens en Caroline van Lonkhuyzen, hoor ik tot op de dag vandaag nog in mijn oren. Met hen had ik erg veel pret. Ook Ellen Smit hoorde daar bij. Ellen ging verhuizen naar Leiderdorp. Ben haar jaren later nog een keer tegen gekomen in de kerk, waar ik met mijn cantorij moest zingen in een doopdienst. In 1975 gingen mijn ouders naar Middelburg verhuizen. Ik naar Tilburg om aan het Brabants Conservatorium te gaan studeren Het contact met Marit en Carolien was toen vrij snel over. Met meneer Gerritsen heb ik nog jaarlijks via de post contact. Zijn lessen vond ik erg leuk maar daar dachten mijn klasgenoten wel eens anders over. Steketee voor Bio was ook favoriet, Wybinga ging altijd zingend met het zelfde lied naar zijn lunch pauze toe. Op bergen en in dalen ja overal is ......maak het zelf maar af. De 'Brandschatdag" was een dag om nooit te vergeten. Ik moet nog ergens foto's hebben van de werkweek in Limburg. Het was de eerste en meteen de laatste keer dat onze school daar heen is geweest. Het was er allemaal erg vrij. De gemaakte werkweekkrant met eind lied viel daarom niet in goede aarde bij de schoolleiding.

1e Christelijke Mavo, 1970

?