14e Montessori De Jordaan

Elandsstraat 99 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 14e Montessori De Jordaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 67

Op 14e Montessori De Jordaan vind je 14 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 37

Ik was hier leerkracht....

Ik was hier leerkracht.

2002, Egbert

veel herrinneringen van egbert...

veel herrinneringen van egbert de jong

2003, danny

Ik heb Vele leuke herinneringe...

Ik heb Vele leuke herinneringen aan deze school.. eigenlijk wou ik niet van deze school af... maar wij(ons gezin) woonde buiten de stad... daardoor ben ik naar een andere school gegaan... ik vind het erg jammer... Ik zat ook in een leuke klas.. we waren allemaal erg gehecht aan elkaar... Ik zat bij Mickey, Dewi, Angelina, Bas, Boy etc... In groep 1 en 2 had ik als juf: Tamar... zij was echt een hele leuke, gezellig en lieve juf... Daarna kwam ik bij juf Anke in de klas... maar zij werd ziek.. en kon niet meer voor de klas staan... toen kreeg ik guus en nog een juffrouw... ik weet niet meer welke.. Ik mis de mensen echt van deze school... dus ik zou graag weer contact met ze willen hebben en ik wil er eerders weer een keertje naar de school zelf toe... P.S. De directeur was toen: Fred Worm en de onderdirecteur: Rietje Lodijzen... zij was ook een hele lieve juf... Wil Je verder contact opnemen met me dit is mijn adres is: skatje80atHot.....

2003, Deleted
?