12e montessori basisschool

arent janszoon ernststraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 12e montessori basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 37
  • Schoolgenoten 163

Op 12e montessori basisschool vind je 37 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 125

Het volksdansen met Chaim Zime...

Het volksdansen met Chaim Zimet. De engelse les van Nan Spijker. Het skateboard van Sebastiaan Lorije. De dieren op school. De kookles van de moeder van Annemarieke en Saskia de Vos. De weeksluitingen.De dijk achter de school waar je bramen kon plukken, wilgekatjes kon vinden, paddestoelen kon ploffen en waar je in de winter met een stuk karton van af kon glijden. De bruiloft van juffrouw van Gelder (mijn kleuterjuf). De dropgebitjes van de drogisterij verderop. Ik heb zoveel herinneringen dat ik denk ik wel een heel boek zou kunnen vullen. Het was een geweldige school met geweldige leraren waar ik een hele gelukkige tijd heb gehad.

2002, Deleted

Ik kwam in de vijfde hier op s...

Ik kwam in de vijfde hier op school en zat bij meester Zimet in de klas. Het volksdansen, de handwerkles van juffrouw de Bruin, en het afscheidsfeest staan me nog vers in het geheugen

2003, Annet

Vele goede herinneringen! Jan...

Vele goede herinneringen! Jannie van Vuuren in de kleuterklas, juffrouw Dienaar in de onderbouw en later Vincent Dekker in de bovenbouw..... het waren fijne jaren!

2003, Deleted
?