??

Noorderkerkstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ??, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

?? foto

Op ?? vind je 4 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Zondervan staat nog steeds op mijn netvlies.

Juffrouw Zondervan staat nog steeds op mijn netvlies. Met de meeste kinderen op de Marius Bauerschool gezeten De naam van het schooltje was vermoedelijk de Grutto of de Fuut. Dit was een noodschooltje voor de latere Grutto of de Fuut in de Marius Bauerstraat

??, 1959

Er is me slechts 1 naam bijgebleven: Jaap, een blonde jongen die een kop groter was dan ik en naast me op de schoolfoto staat.

Er is me slechts 1 naam bijgebleven: Jaap, een blonde jongen die een kop groter was dan ik en naast me op de schoolfoto staat. Ik heb slechts een half jaar op deze kleuterschool gezeten. Ik ken ook de naam van de school niet. Ik wist zelfs niet in welke straat. Ik zag bij toeval de schoolfoto van Peter de Beukelaar en herkende het houten gebouwtje.

??, 1960

Ik zat bij juffrouw Glaudemans in de Klas.

Ik zat bij juffrouw Glaudemans in de Klas. Ze trouwde met Jan Aanstoot tijdens mijn schoolperiode. Juffrouw Glaudemans heb ik nog steeds contact mee. Ze woont nu in Friesland en zou dolgraag eens een reunie willen!

??, 1970

?