Scarlet Sontiko

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Scarlet Sontiko en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Scarlet Sontiko heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Nou, Hogeschool TIO.

  Nou, Hogeschool TIO. Wat zal ik daarvan zeggen....... Best een leuke tijd gehad met Rilana, Fayza etc etc. Daarna nog stage gelopen in Italië (Lago di Garda.) Fayza en ik hebben het er nog steeds over!!

  2004, Scarlet Sontiko

  Zo, dat is een tijdje geleden!!!Hmmm, namen die ik me nog herinner: Raisa, Clifton, Gregory, Giovanni, Henry, Raquel ummm, ja en nog een paar.

  Zo, dat is een tijdje geleden!!!Hmmm, namen die ik me nog herinner: Raisa, Clifton, Gregory, Giovanni, Henry, Raquel ummm, ja en nog een paar....Mocht een van jullie dit lezen,mail me aub. Zou leuk zijn om weer contact te hebben. Nou, op deze school was ik voor het eerst verliefd. Je weet toch: puppy love. Ik weet niet eens precies meer hoe die gozer heet. Het was iets van Mitch of Mitchell. Ik was echt helemaal stapel op hem en hij zag me niet zitten............ I'll bet ya he's soryy now hahahha. Maar de docenten die ik me nog kan herinneren zijn Wijnaldum en Djoharie.

  2004, Scarlet Sontiko

  Jeeezz, als ik nu terug denk hoe vaak ik op het kantoor van dhr Dipo op het matje werd geroepen.

  Jeeezz, als ik nu terug denk hoe vaak ik op het kantoor van dhr Dipo op het matje werd geroepen............. Niet te geloven!! Maar heb wel hele leuke tijden gehad daar. Nou, ben in Dec weer in Suriname en dan breng ik zeker een bezoek aan deze school.

  2004, Scarlet Sontiko
  ?