Saskia van Oeveren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia van Oeveren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Saskia van Oeveren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Handenarbeid op zolder.

  Handenarbeid op zolder. Vreselijk vond ik dat want niks lukte. Vond het erg spannend om de zolder op te ruimen, de ruimte tegenover het handenarbeidlokaal. (spoken, muizen etc) Voor hr. Welters was ik beetje bang. Zijn opvolger was wel grappig. Kleuterklas weet ik niet zoveel meer van. Juf Braun in de 1e, juf brons in de 2e, juf Graanoogst in 3e, juf Zoller in 4e. De 5e ben ik even kwijt (ouderdom) en de 6e van Verhaar. Geweldige man vond ik dat. Ik vond het echt een hele leuke school en ik ik ging er graag naar toe. Lekker dichtbij want ik woonde ook in de Tasmanstraat.Mijn klasgenoten Carlo vd Boogaard, Carola Koolmees, Barbro...., Ellen...., Franciska Zwiers, Lia Vieveen, Marjorie Bernard, Matthieu Horlait, Oele, Lilian Rolvink, Asha....(ik ben er vast nog wel 20 vergeten), hoe is het met them??

  Mariaschool Lagere school, ..., 1973

  Geweldige tijd gehad.

  Geweldige tijd gehad. Het was een prettige omgeving om te spijbelen. Elke dag cappucino op de Denneweg. Geschiedenis van Smeets, daar kwam ik wel voor terug.

  Internationaal College Edit..., 1981

  ?