saskia vandijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van saskia vandijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  saskia vandijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  heb de school niet af kunnen maken wand we gingen verhuizen kan me de directeur herrinneren wand die had de zelfde achternaam als ik, van dijk en mijn juf hete juf riet.

  heb de school niet af kunnen maken wand we gingen verhuizen kan me de directeur herrinneren wand die had de zelfde achternaam als ik, van dijk en mijn juf hete juf riet. ze had heel kort stekelig haar en knipperde altijd veel met haar oogen. verder had ik in de eerste klas een hele lief juf weet alleen niet meer haar naam. verder de klas waar ik in zat was niet altijd even leuk had wel eens ruzie met de meiden. was ook niet een van de makkelijkste en had toen al veel meegemaakt. mijn klasgenoten die ik me kan herinneren zijn paul,wong,amarita,josien, en pedro dat was het jongetje dat dood ging door een suiker aanval, hij zal altijd een speciaal plekje bij mij hebben. de rest komt wel als ik wat oude bekende terug vind..

  2008, saskia vandijk
  ?