Bekijk het volledige profiel van Saskia van der Sluis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Saskia van der Sluis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Als jongste leerling kwam ik b...

Als jongste leerling kwam ik bij juffrouw Zink in de klas.In mijn herinnering was dit ee hele lieve en aardige juf. Namen die ik me uit die tijd kan herinneren zijn Harmke Arnolds en Eshter en Janneke Haring. Leuk waren de oranjefeesten met typische Hollandse spellen als zaklopen en de threelegged race. Ik ben er nooit meer achter gekomen hoe dit in het Nederlands heet. In ieder geval was het een hele leuke en onbezorgde tijd.

2005, Saskia van der Sluis

Nog even snel in twee jaar de ...

Nog even snel in twee jaar de lerarenopleiding maatschappijleer gedaan. Wel pittig maar door de saamhorigheid in de groep zijn we met een leuke club deze twee jaar doorgekomen.

2005, Saskia van der Sluis

Oud gebouw, veel studenten die...

Oud gebouw, veel studenten die regelmatig aan het tafeltenissen waren. Docenten vers uit de praktijk die eigenlijk niet zo goed wisten hoe je les moest geven dus dan maar een fotocopieerapparaat uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Vakken als alfabetiseren, titelbeschrijven, siso en udc. Leuke werkweken in wageningen met veel buitenlandse studenten.

2004, Saskia van der Sluis
?