Bekijk het volledige profiel van Saskia tenBrinke en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Saskia tenBrinke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Volgens mij herinner ik me mee...

Volgens mij herinner ik me meer van buiten de school, dan van wat er binnen gebeurde. Absoluut hoogtepunt was de excursie naar Madrid, daar is mijn liefde voor Spanje ontstaan (heeft die week toch nog iets goeds gebracht, Ben Platier!). Uren dansen bij La Conga, nachtelijke natuurwandelingen, goeie feesten (jammer dat een keer onze halve biervoorraad is gejat en de gelddoos), voor het slapen gaan nog even bij Willem langs. Ergste ervaring was de ontgroening van de EHTSV. Wereldtijd gehad met de meiden in Casa Bizarra op de Heurne.

2004, Saskia tenBrinke

Het schoolkamp in de brugklas....

Het schoolkamp in de brugklas. Volgens mij waren we de laatsten die nog echt op kamp gingen. Kamperen met Knol en Koele op camping de Zeven Linden op de Lage Vuursche. De hele nacht niet geslapen natuurlijk. Haat-liefde verhouding met Haenen, omdat ie mij beter kende dat ik zelf wilde. De levendige lessen van Wallaart, volgens mij is er geen les voorbij gegaan, dat we niet slap in de bank hingen van het lachen. Uiteraard de werkweek (ik snap nog steeds niet waarom het werkweek heet) op Ameland. Ik herinner me heel wat strandwandelingen en warme koppen chocolade met veel rum. En stuntdagen. Van de horrorstuntdag heb ik nog jaren plezier gehad (film Evil Death). Van onze eigen stuntdag (cowboys? ik herinner me spijkerbroeken met franjes) weet ik nog goed dat ik samen met Amin, Muriel en Elsbeth een dag ervoor naar Veronica zijn gegaan om banden van de Meneer KaktusShow te gaan bekijken en dat we dat in de aula hebben opgevoerd. Het verbaasde me dat Pleijsier zo lekker meedeed.

2004, Saskia tenBrinke

Maar 3 juf en meesters gehad i...

Maar 3 juf en meesters gehad in 6 jaar tijd. Juf Hesseling (buiten school was ze nog leuker dan op school, zeilen en in het weekend langs op de fiets met mijn zussen). Meester de Moor, die moest op herhaling in dienst en toen kregen we een verschrikkelijke invaljuf, waarvan we een keer met de hele klas moesten nablijven en de tafels van 11 tot en met 20 uitschrijven. ik heb van haar ook nog es ouderwets strafwerk gehad, 1 regel die ik 100 keer moest opschrijven! Ze had ook een favoriet scheldwoord: serpent. Wat waren we blij toen meester de Moor terug was!Hij kon geweldig voorlezen, vooral Roald Dahl. En tenslotte meester Loosman. Hij kon heel driftig worden. Midden in het schooljaar ging hij over van een zware zwart hoornen bril naar contactlenzen, dat zag er erg komisch uit. Het laatste jaar kwam standaard de hele klas op verjaardagen. We speelden ook heel veel buskruit met zijn allen buiten schooltijd.

2004, Saskia tenBrinke
?