Saskia Orij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Orij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Saskia Orij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me van de kleuterschool alleen juf Yvonne herinneren (dacht dat zij ziek werd en vrij jong is overleden, maar weet dat niet zeker)en het gekleurde beest met gaten erin op het schoolplein (heette dat niet woesel of woezel??).

  Ik kan me van de kleuterschool alleen juf Yvonne herinneren (dacht dat zij ziek werd en vrij jong is overleden, maar weet dat niet zeker)en het gekleurde beest met gaten erin op het schoolplein (heette dat niet woesel of woezel??)

  Kleuterschool het Coconnetje, 1973

  zat bij Monique Lazeron in de klas, herinner me meester Wim, juf Marialle, meester Mohan B? Luv kan ik me ook nog herinneren en dat er altijd ruzie was met de Polstok, schooltv kijken in de aula.

  zat bij Monique Lazeron in de klas, herinner me meester Wim, juf Marialle, meester Mohan B? Luv kan ik me ook nog herinneren en dat er altijd ruzie was met de Polstok, schooltv kijken in de aula. vriendinnetje Asia S. zat ook op de Bijlmerhorst. 1 of 2 klassen lager.

  Bijlmerhorst, 1976

  het handenschudden met meester Koedood inderdaad, weekopening/sluiting, Bladel, musical, juf Folpmers, juf Miep en Olga Bijland.

  het handenschudden met meester Koedood inderdaad, weekopening/sluiting, Bladel, musical, juf Folpmers, juf Miep en Olga Bijland. Klasgenoten: Joke, Lieseke, Gabrielle, Ellen, Alexandra,Roger, Rutger, Ramon?, Marcia? Maaike, Greetje,Annemarie etc.

  Hildebrand van Loonschool, 1979

  ?