Saskia Munneke

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Munneke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Saskia Munneke heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb een zeer leuke tijd geh...

  Ik heb een zeer leuke tijd gehad op deze school. Vooral de creatieve vakken vond ik erg leuk en natuurlijk de stageperiodes en het schoolkamp. Deze opleiding is voor mij echt leerzaam geweest. In onze tijd heette de opleiding overigens nog KVJV. Na mijn opleiding heb ik, via mijn stage-adres, een oppasbaantje gehad. Een paar maanden later werd mij een baan aangeboden bij een gezin met 2 kinderen. De moeder verwachtte een drieling en wilde graag 5 dagen in de week hulp hebben. Dit werk heb ik gedaan totdat de drieling naar de kleuterschool ging. Ondertussen was ik zelf zwanger en kreeg ik in 1991 mijn eerste zoon. Drie jaar later kwam de tweede. Helaas ben ik daarna chronisch ziek geworden. Maar gelukkig kan ik terugkijken op mooie herinneringen.

  2006, Saskia Munneke

  Mijn leukste herinneringen heb...

  Mijn leukste herinneringen heb ik aan klas 1; Het schoolkamp.

  2006, Saskia Munneke

  Ik woonde dicht bij school. Bi...

  Ik woonde dicht bij school. Bij het zebrapad stonden moeders met een stopbordje om je te helpen bij het oversteken. De leukste herinneringen heb ik aan het buitenspelen. Verder vond ik het verschrikkelijk om naar de schooltandarts te gaan. Ik kan mij herinneren dat ik zelfs een keer bij hem ben weggelopen, zodat mijn moeder naar school moest komen.

  2006, Saskia Munneke
  ?