saskia meijssen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van saskia meijssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  saskia meijssen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben met loeki en leny opgetrokken op school en bij de padvinderij.

  Ben met loeki en leny opgetrokken op school en bij de padvinderij. Op kamp geweest, kooktafels gesjord. Overnacht in het kippenhok, de wc. was de hudo. Spelletjes in het bos gedaan overdag en 's avonds.Hele leuke tijd gehad. Bij leny haar tante in de melkzaak geweest. Een feestje gehad in de witte de ************l of schrijf me ik woon in breukelen.

  St. Dominicus MAVO, 1968

  Het naar school lopen met els brouwer en astrid kersten en met mijn zusjes.

  Het naar school lopen met els brouwer en astrid kersten en met mijn zusjes. Voor het naar school gaan iets lekkers kopen voor 5 cent zakjes met een verrasing zwart/wit. De films die zondags werden vertoond in de aula. Het in een lange rij naar binnen lopen. Mijnh. Emmerik die op de osdorperban woonde boven de winkels en getrouwd is met een andere lerares. De spijkerbussen naar het sportfondsenbad met z'n allen onder die rot douche en in het diepe gedondert te worden in de hoek van het bad.Mijn eerste communie met kapelaan Ogtrop. De Baden Powelweg Van brakel die dacht ik in opleiding voor kapelaan zat. Ben een keer met astrid bij hem op bezoek geweest. Een heel lange man. Zou graag in contact komen met els brouwer en astrid kersten.

  St Lukas school, 1960

  ?