Saskia Langedijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Langedijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Saskia Langedijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heb er maar 2 jaartjes opgezeten, kwam samen met mijn tweelingzus monique vanuit noord-holland binnengestroomd in het tweede jaar.

  Heb er maar 2 jaartjes opgezeten, kwam samen met mijn tweelingzus monique vanuit noord-holland binnengestroomd in het tweede jaar. Ik zal Teitsma....en zijn vreselijke getreiter nooit vergeten...Hij kon tineke maar nooit met rust laten...arme meid. Verder, van de horn, wat een eikel....wanneer wij strafwerk toegewezen kregen moest je goed kijken of hij het opschreef, anders hoefde je het niet te doen...want hij wist het de volgende keer toch niet meer...!!! Wel een goede leraar btw.

  2007, Saskia Langedijk

  tijdens mijn pre-master heb ik ongelofelijk veel klasgenoten leren kennen.

  tijdens mijn pre-master heb ik ongelofelijk veel klasgenoten leren kennen....from all over the world....!! Mijn master koos is in de marketing management. Enorm geinspireerd door de program manager Peter Verlegh, maar nog meer door mijn thesiscoach Stephano Puntoni.

  2007, Saskia Langedijk
  ?