Saskia Eerenberg Bon

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Eerenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Saskia Eerenberg heeft 43 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school! Veel leuke herinneringen aan.

  Leuke school! Veel leuke herinneringen aan. Schoolfeesten, schoolkamp!

  Driestromenland, 1984

  Eerst in de Fraunhoferstraat op school gezeten dat was bij ons aan het eind van de straat (Bunsenstraat) Later naar de Hogewegschool bij Juf Bosman en in de eerste klas bij juf Kotteren.

  Eerst in de Fraunhoferstraat op school gezeten dat was bij ons aan het eind van de straat (Bunsenstraat) Later naar de Hogewegschool bij Juf Bosman en in de eerste klas bij juf Kotteren. Leuke tijd gehad. Schoolreisje naar Ouwehands dierenpark. Schoolfeesten 75 jarig bestaan en allemaal verkleed als Ot en Sien. En nog een afscheidsfeestje van een juf. Een leuk toneelstukje over een ziekenhuis ofzo. Ik weet nog een aantal namen, Cynthia, Jolanda, Marleen, Esther, Amber, Marloes en Elco die woonde bij mij in de straat. Ook herinner ik me nog vriendinnetjes waar in de namen niet meer van weet. Helaas gingen we verhuizen. (naar Lelystad)

  Hogewegschool, 1981

  Heel kort op deze school gezeten en heb helaas geen foto.

  Heel kort op deze school gezeten en heb helaas geen foto. Ik herinner me juffrouw de Vries bij wie ik in de kleuterklas zat en die ik niet echt aardig vond.

  Het Baken, 1980

  ?