Saskia Crucq

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Crucq en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Saskia Crucq heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De 50e verjaardag van meneer van Veen, waarbij ik (idee van Wegelin) de bloemen aan moest bieden en iets zeggen in aanwezigheid van de hele school in de hal.

  De 50e verjaardag van meneer van Veen, waarbij ik (idee van Wegelin) de bloemen aan moest bieden en iets zeggen in aanwezigheid van de hele school in de hal. In mijn herinnering heb ik niets meer gezegd, de bloemen als het ware naar hem toe gegooid en de school uitgelopen. Verder de merklap bij juffrouw Winkel, die nooit is afgekomen, omdat ik het niet onder de knie kreeg en ben blijven steken bij de derde regel.

  2004, Saskia Crucq

  Onze allereerste huisvesting in de KTS in de Blauwe Kei; vervolgens het houten noodgebouwtje in afwachting van de nieuwe school.

  Onze allereerste huisvesting in de KTS in de Blauwe Kei; vervolgens het houten noodgebouwtje in afwachting van de nieuwe school. Wij hielden vnl. onszelf bezig want Dhr. Zandee had het vrij druk met allerlei boodschappen doen en dan ging de tussendoor open met de klas van Juffr. v.d. Have, die een oogje in het zeil moest houden. En wij maar lezen .... Slagbal op het schoolplein met Loet Engels in je team, die over het fietsenhok sloeg, waardoor je altijd won. De geboorte van onze kroonprins met beschuiten met oranje muisjes op het schoolplein etc. etc.... en natuurlijk de onvermijdelijke 10 dictees, die wij allemaal op voorraad hadden.

  2004, Saskia Crucq
  ?