Saskia Creyghton

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Creyghton en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Saskia Creyghton heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  (Juf Carmien, Manfred! Die zo'...

  (Juf Carmien, Manfred! Die zo'n mooi handschrift had) Juffrouw Jos in de eerste, die wonderen verrichtte met een breinaald, After Eight uitdelen bij je verjaardag aan de meesters en juffen. In de vierde heeft meneer Pastoor toch wel indruk gemaakt, zeker met zijn "soepele" trap onder mijn achterste bij gym. Verder het variété op vrijdagmiddag en het dansje op "Le Freak" van Chic dat ik samen met Caroline Buys, Sylvia Sluis, en nog iemand, maar ik weet niet meer wie, daar mochten opvoeren. Andere namen die me bijstaan zijn Maaike Zimmerman, Andre van de Bilt met zijn trompet, Peter van Oostrum, Serge, Toine Verheul en als ik verder nadenk zullen er nog wel meer in mijn geheugen verborgen zitten.

  2003, Saskia Creyghton

  de trap en de vensterbanken in...

  de trap en de vensterbanken in de aula, de week Ardennen... het scholierencafé en de schoolfeesten, spijbelen, het fietsenhok, melkgeld inruilen voor tosti's (die gebakken werden door leraren, volgens mij??), filmavonden en vooral véél verliefdheden...

  2003, Saskia Creyghton
  ?