Saskia Bookelman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia Bookelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Saskia Bookelman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  in de 1e en 2e klas had ik juffrouw Tjemkes.

  in de 1e en 2e klas had ik juffrouw Tjemkes. Wat ik mij herinner is de inktpotjes. Handwerkjuf was juffrouw Tijma, zij was niet aardig. Heer Slingerland luidde 4x per dag de bel in de hal. De kastanjeboom op de binnenplaats herinner ik mij ook nog. Verder zat ik in de 5e en 6e klas bij Hr ten Have in de dependance. Ik was een klaarover. Ik heb nog een aantal foto's van deze tijd.

  Potgieterschool, 1956

  Ik heb 6 jaar op de OSB gezeten waarvan ik de laatste jaren de leukste vond.

  Ik heb 6 jaar op de OSB gezeten waarvan ik de laatste jaren de leukste vond. Mijn mentor was Jur Ronner en later werd dat Yves omdat Jur bij Ajax ging werken. De leukste herrineringen zijn de lessen die ik had met Robbert Stuut. Met hem in de klas was het echt altijd lachen. Toch Robbie?? In me laatste jaar van de HAVO had ik het echt gehad op deze school, ik zat er natuurlijk ook al zo lang op. Ik wou echt zo snel mogelijk weg en had mezelf ook voorgenomen dat als ik zou zakken dan zou ik het jaar niet over doen.

  Open Schoolgemeenschap Bijlmer, 1995

  Ik kan me niet heel veel herinnneren van deze school omdat ik maar tot en met groep 5 hier heb gezeten.

  Ik kan me niet heel veel herinnneren van deze school omdat ik maar tot en met groep 5 hier heb gezeten. Ik kan me wel herinneren dat Stephanie Efiong me beste vriendinnetje was op deze school. En verder kan ik me sjaantje Diewertje en Irene nog erg goed herinneren, dit waren ook vriendinnetjes uit mijn klas. Voor de rest kan ik me niet echt een favoriete herrinering te boven halen.....

  Nellestein Dalton-School, 1991

  ?