Saskia A. Raadwijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Saskia A. Raadwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Saskia A. Raadwijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet veel meer herinneren maar wel dat de school een E.

  Ik kan me niet veel meer herinneren maar wel dat de school een E.T.A.O school is en aan de djonoramarthaweg 7. Ik heb 1 jaar op deze school gezeten en ik kan me allen nog Jasmine Fraai herinneren ze woonde in Brievengat meer weet ik niet en we zaten in klas 3c. Wie o wie heeft meer info of kent mij of Jasmine.

  Pierre Lauffer, 1990

  Ik herinner me niet veel van deze school en zat er 1 jaar op en kan ook geen namen noemen van leerlingen uit mijn klas noch de docenten.

  Ik herinner me niet veel van deze school en zat er 1 jaar op en kan ook geen namen noemen van leerlingen uit mijn klas noch de docenten. Wie mij nog kent laat me weten.

  Amador Nita Mavo, 1989

  Dhr Corasol was toen de directeur.

  Dhr Corasol was toen de directeur. En ik herinner me de volgende personen. Sedjati van Heyningen, Maricel Winklaar, Shannedith Asjes, . Ik kreeg les van Dhr Marta, Dhr Weisenbroek(geschiedenis), Dhr Hagenaar(handenarbeid), Dhr Rico (scheikunde, biologie)Mevrouw Frans, Mevrouw en Dhr Mac Cloid, het was een gezellige klas. Vooral in de pauze en o ja dhr Winkel(engels). Wie mij nog kent laat wat van je weten.

  Zwijssen College, 1985

  ?