Sascha van der Zande

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sascha van der Zande en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sascha van der Zande heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Blijven zitten in de brugklas was wat minder maar heb me daarna goed vermaakt op deze school waar ik helaas toch zonder diploma vanaf ben gekomen.

  Blijven zitten in de brugklas was wat minder maar heb me daarna goed vermaakt op deze school waar ik helaas toch zonder diploma vanaf ben gekomen. Werkweek in de 2e en de werkweek naar Londen in de 4e zijn echt weer dingen die ik het best kan herinneren. Verder ook het organiseren van klassefeesten voor de onder- en bovenbouw en de feesten zelf.

  2003, Sascha van der Zande

  Veel in de kroeg aan de overkant gezeten en op het Rembrands- en Leidseplein als er weer eens lessen uitvielen.

  Veel in de kroeg aan de overkant gezeten en op het Rembrands- en Leidseplein als er weer eens lessen uitvielen. (wat dagelijks gebeurde). Verder de vraag die sommige van mijn klasgenoten 2 jaar heeft bezighouden (zij weten wel welke....!) Heb ik erg veel lol om gehad in ieder geval!

  2003, Sascha van der Zande

  Kamp in groep 8 en de eindmusical vond ik fantastisch.

  Kamp in groep 8 en de eindmusical vond ik fantastisch. Verder ook veel leuke herinneringen aan de lagere klassen, inderdaad de verhalen van juf Marjon maar ik dacht altijd dat die over een jongen die Bartje heette gingen.....Later ook juf José, die met 2 vriendinnen heel groep 7 in bedwang moest houden op kamp.

  2003, Sascha van der Zande
  ?