Bekijk het volledige profiel van Sarah van Dijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 11

Sarah van Dijk heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tetterode college in de Tetter...

Tetterode college in de Tetterode straat. MDGO/MK. Weet dat ik altijd met Christa en Anita zat te kaarten. 22 vakken, deed helemaal niks en voor geen 1 vak gezakt, was allemaal erg simpel, maar wel mijn leukste schooltijd ooit. Geen contact meer met de meiden, met Anita nog een tijdje, maar die ging bij een of andere gelovige sekte en Ada manipuleerde haar zo, dat ik geen contact meer met Anita mocht hebben, ze bv geen boodschappen aan haar doorgaf etc. Toen kreeg ik te horen dat ik degene was die manipuleerde en haar 'lesbisch' zijn niet kon accepteren. Dat sloeg natuurlijk helemaal nergens op, meeste van mijn vrienden zijn namelijk homo. Dus er zal haar wel iets door Ada aangepraat zijn. Ik hoop dat ze nog heel gelukkig zijn met elkaar. De schooltijd was erg leuk en het enige waar ik nu nog wat aan heb zijn de grafische lessen van Hans !

2004, Sarah van Dijk

Kan me alleen het plein van de...

Kan me alleen het plein van de wegwijzers herinneren, en we reden met die grote skelters en zo. En dat ik een balk op mijn hoofd kreeg in de zandbak en dat iemand die express op mijn kop had gegooid. Gat in mijn kop en weet nog steeds niet wie het was en waarom?

2004, Sarah van Dijk

Eerste wat ik heb gedaan op de...

Eerste wat ik heb gedaan op deze school, meteen ruzie gezocht en iemand voor zijn bek geslagen. Midden op het schoolplein. Daarna was het pestten nog minimaal. Michiel, ben benieuwd hoe het met hem is. Wat heb ik met die jongen gelachen. We waren allebei outcast. Hij homo, ik dik en mijn maffe kleding! En de leraren waren ok.. Behalve Vos van Aardrijkskunde. Hoe kun je nou tegen een leerling zeggen.. Je haalt het toch niet.. Hahahaha, lekker motiverend niet?

2004, Sarah van Dijk
?