Sarah Rietman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sarah Rietman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sarah Rietman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Docenten die me zijn bijgebleven: dhr Schout (de eerste jaren heel veel strafwerk voor geschreven, maar het eindexamenjaar veel leuker), dhr Berkx (deelde leerlingen in in alfa's, bèta's en gamma's en vond mij een labda), dhr Rooker (ote ote boe! oe oe),

  Docenten die me zijn bijgebleven: dhr Schout (de eerste jaren heel veel strafwerk voor geschreven, maar het eindexamenjaar veel leuker), dhr Berkx (deelde leerlingen in in alfa's, bèta's en gamma's en vond mij een labda), dhr Rooker (ote ote boe! oe oe), dhr vd Velde (jullie zijn de bloem der natie, de creme de la creme van de samenleving) dhr Seepers (2000 woordjes leren is helemaal niet veel, een heel woordenboek, dat is pas veel.. en: we hebben nog 2 minuten, dan kunnen we nog best even 3 opdrachten doornemen!), mw vd Werff (noemde haar klas 'mijn druifjes'), mw v Neste (gaf mij in de 6e voor mn scriptie een 4 omdat ze dacht dat ik het uit de encyclopedie overgeschreven had... ik zal nog ns proberen zulke mooie zinnen te maken!), dhr Groven (hier kan ik geen chocola van maken!) en natuurlijk dhr Gabriëlse (leerde ons nog veel meer dan enkel Latijn, verder moest ik niet zo vaak 'uiteraard' zeggen, uiteraard luisterde ik daar niet naar en doe het nu nog steeds). Verder gezellig gehad met Katja, Inge, Ester, Eva, Carola (nu nog steeds) en met Chris, Ruud, Rens ea. Ik zit nu op kamers in Tilburg, ga mn afstudeerjaar in (rechten). Maar omdat ik aan deze alfa-logica soms geen touw kan vastknopen, duik ik straks weer lekker de cijfertjes in met een studie bedrijfseconomie.

  2003, Sarah Rietman

  Leuke herinneringen aan de discofeestjes die we in groep 8 gaven als we jarig waren (voor de hele klas en wel tot elf uur!).

  Leuke herinneringen aan de discofeestjes die we in groep 8 gaven als we jarig waren (voor de hele klas en wel tot elf uur!). De leukste jaren waren groep 8 met Suzie Schreurs, groep 5 met Nora en groep 1 met Monique. Mn beste vriendinnetje was Marah, mn beste vriend Thijs en de leukste jongen van de klas was Dennis.

  2003, Sarah Rietman
  ?