Sanny de Vlieger

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sanny de Vlieger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sanny de Vlieger heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De vormingsklas gedaan en het hele jaar veel plezier gehad.

  De vormingsklas gedaan en het hele jaar veel plezier gehad. Juf. Voerman kan ik mij nog goed herinneren. Ik heb een heel jaar nodig gehad om een jurk te naaien, volgens mij is het me niet gelukt om hem af te krijgen. Klasgenootjes waren o.a. Annie van Buuren en Betty Godthelp, beiden kwamen net als ik, uit Wassenaar. Ook Emmie Dirkzwager kan ik me herinneren en een zekere Mavri (of Mawri)...

  Boshuizen, 1963

  Ik verhuisde van Zeeland naar het "wereldse" Wassenaar en dat was wel even wennen, ook wat de "taal" betreft.

  Ik verhuisde van Zeeland naar het "wereldse" Wassenaar en dat was wel even wennen, ook wat de "taal" betreft. 'k Heb erg leuke schooljaren beleefd op deze school en herinner mij: mevr. de Lange, juf van Zijp (klas3), dhr. Maaskant? (klas4), dhr. Jonker (klas5) en dhr. van Loo (klas6). Hij was ook de hoofdmeester. Gym kregen we van dhr.de Vrij.Janneke Blankespoor en Corrie Boon waren er steengoed in. Franse les kregen we in klas4?, klas5 en klas6. Ook was er schoolradio, vooral in klas5. Mijn schoolmaatjes waren Lenie Noordervliet, Joke de Zwart en een meisje met een Duitse moeder, ze woonden in dezelfde straat. Jammer genoeg verhuisde mijn vriendinnetje Mary Pronk uit de Havenstraat naar Veenendaal. Ook met Adrie Visser ging ik om en natuurlijk de latere Mulomeiden. Leen Dompelng kan ik me nog herinneren, dat was een grote deugniet! Waar oh waar is iedereen gebleven? Deze school was voor mij toppie!!

  Herenweg, 1955

  Heb veel nagedacht, maar kan me niets meer herinneren van deze school.

  Heb veel nagedacht, maar kan me niets meer herinneren van deze school. Ook geen juf of meester, jammer! Mijn schoolvriendinnetjes waren toen Corrie Folmer en Mia de Vin. Heb de Watersnoodramp meegemaakt en toen werden we met een boot opgehaald en geëvacueerd. Eerst naar Benschop en later naar Utrecht, heb daar op 2 verschillende scholen gezeten. Mocht eind '53 weer terug en verhuisde in '55 naar Wassenaar, dus van het rustige Zeeuwse platteland naar de grote, "boze" stad.

  Joh Louis de Jonge (vh Chr...., 1952

  ?