Bekijk het volledige profiel van Sanne van Gaalen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Sanne van Gaalen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Alle debiele en lieve leraren ...

Alle debiele en lieve leraren zal ik niet vergeten. Het was gewoon een onwijs leuke tijd waar heel veel in gebeurde. Vriendjes, zoenen, uitgaan, bijna blijven zitten en uiteindelijk toch in 1x slagen. V6 was een hele leuke groep. Jammer voor t Grotius dat we weg zijn. Johan, Klopper, Karg, Timmermans, Sinnema, Van Der Valk, Hilbert. Ik zal ze nooit vergeten. Sommigen zijn gewoon ronduit debiel. Anderen zijn heel lief, en ze hebben me echt geholpen.

2004, Sanne van Gaalen

Ik heb het altijd onwijs leuk ...

Ik heb het altijd onwijs leuk gehad op deze school. Eerst zaten we in een heel mooi oud gebouw. Ik kan t me nog redelijk herinneren. Maar daar bleek asbest te zitten. dus we kregen een nieuw gebouw. Ook erg mooi trouwens. Daarna zijn we gefuseerd. En inmiddels heet het de Freinetschool Delft en zijn er 4 locaties. Ik vond het in ieder geval een hele gezellige school. En afgelopen jaar heb ik samen met ongeveer een derde van mijn oude klas mijn examen gehaald!!!

2004, Sanne van Gaalen
?