sanne cop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sanne cop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sanne cop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb eerst 1 jaar de opleiding helpende welzijn gevolgd waar ik veel optrok met Amber Sterk.

  ik heb eerst 1 jaar de opleiding helpende welzijn gevolgd waar ik veel optrok met Amber Sterk. maar de opleiding was te "makkelijk" en ik kon het volgende jaar doorstromen naar het SPW. in dat jaar ben ik goed bevriend geraakt met Stephanie Leeflang waar ik echt een leuk jaar mee gehad heb en nog steeds bevriend mee ben(al zien we elkaar niet veel meer.) in de 2de klas ben ik de richting gehandicaptezorg gaan volgen en ging veel met Trudy, Petra, danielle en Paulien om, met Paulien en trudy ben ik nog steeds bevriend.

  ROC Utrecht,Zorg en Welzijn, 1999

  ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en qua leerlingen voelde ik mij er lang niet altijd thuis maar toch een leuke tijd gehad.

  ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en qua leerlingen voelde ik mij er lang niet altijd thuis maar toch een leuke tijd gehad. ik kon met alle leerkrachten opschieten en vooral met de handenarbeid leerares Ankie en je kon mij ook vaak bij haar in het lokaal vinden, lekker praten, muziek luisteren en koekies eten. wat ook erg leuk was is dat ik mee mocht met de klas van Ben plantiga op zeilweek terwijl ik niet in die klas zat maar Arie had geregeld dat dat wel mocht. ik ging veel met Carmenza en Jeroen koster om.

  Catharina Bakker Bosschool, 1998

  ik vond het in het begin erg moeilijk om naar deze school te gaan maar heb er uiteindelijk 5 toffe jaren gehad en voelde mij er zeer op mijn gemak.

  ik vond het in het begin erg moeilijk om naar deze school te gaan maar heb er uiteindelijk 5 toffe jaren gehad en voelde mij er zeer op mijn gemak. wat ik altijd erg leuk vond is dat je 2 x per jaar op kamp ging, kennismakingskamp en afscheidskamp. ik heb 2 jaar mij meester Otto in de klas gezeten waar ik een erg goede band mee had. het laatste jaar zat ik in de groep van meester Richard maar die was na een paar maanden al voor het rest van het school jaar ziek en we kregen dus als maar invallers die we het leven zo nu en dat behoorlijk zuur maakte, achteraf gezien erg gemeen maar heb toen wel een top jaar gehad! in die jaren ben ik veel opgetrokken met. Maaike, diane, tristan en Jade

  pr.dr. ph.a.kohnstammschool, 1989

  ?