sanghita muntslag

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sanghita muntslag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  sanghita muntslag heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb maar 6 maanden hier op ...

  Ik heb maar 6 maanden hier op school gezeten. Had het er niet zo erg naar mijn zin. Werd veel gepest en genegeerd omdat ik net vanuit Suriname naar NL was verhuisd. Ja, ik kende niks. Alles was nieuw. Goed, nu weet ik dat veel kinderen nou eenmaal zo zijn. Ken geen namen meer van leraren. Er was een aardige leraar Nederlands. Vrij tenger met een bril. En de leraar Engels was ook ok. Volgens mij heette hij Erkelens. Namen die ik me nog herinner van leerlingen: Sabina Wattimena (haantje de voorste), Corinna (wilde NL vertegenwoordigen (turnen) op de Olympische Spelen), Maya, Louise (wist heel goed dat ze mooi was), Paula Hokke (kon ontzettend mooi tekenen), Petra Kerkhoff (mijn enige vriendin, hoe gaat het met je). Ik wil zooo graag foto's zien van jullie!

  2003, sanghita muntslag

  Heb de 5e en de 6e klas gedaan...

  Heb de 5e en de 6e klas gedaan. Ik herinner me het schoolhoofd. Weet jammer genoeg zijn naam niet meer. Heel tof was 'ie. Kwam altijd de spanning een beetje breken. was ik hem zeer dankbaar voor, want ik hield het daar maar amper bij. Was voor mij heel hard werken daar. Chinese man, is intussen overleden. Oh, en we deden mee aan het schoolkorenfestival. In de 5e hadden we dacht ik een Javaanse juf. Was okee. Lang haar in zo'n bol. Hard werken bij haar, maar er was ook weleens tijd om te lachen. In de 6e hadden we juffr. Boyd. Daar kon je niet bij rotzooien. Anders zat je ZO fout, dat wou je echt niet. Had niet veel vriendinnen, maar wel hele lieve. Marny d'Arnault, ik heb je nooit meer gezien of gehoord. Komt wel weer. Namen: Cher Pool, Jenniffer de la Parra, Claudia Fonsee, Sandra Boomsma, Merlien, Sharon, Nicole. Plaats eens een foootooo mensen! Ik wil jullie zo graag zien!

  2003, sanghita muntslag

  Kwam van de mavo, begon aan 4 ...

  Kwam van de mavo, begon aan 4 havo en bleef prompt zitten. Aiai. Maar heb de havo wel afgemaakt. Weet alleen nog steeds niet hoe. Het mooiste moment in die drie jaren die ik daar op school heb doorgebracht was toen Mark van Duijenvoorde ("Duif" voor de in-crowd) zomaar een keer in de pauze in de aula piano begon te spelen. Werd natuurlijk gelijk een eind aan gemaakt. Jammer. Renilde Kok en Liesbeth van de Leur waren goeie vriendinnen van me. En meneer de Vlaam! Geweldige man! Heb daar m'n eerste optreden gehad. Samen met Sofia Wezer. Kwam allemaal door Herbert Otten, Frank Baetens en Martin Beekhuizen. Was een leuke tijd. Misschien wel de leukste uit mijn hele schooltijd. Mensen plaats eens een foto? Ik wil jullie zo graag weer eens zien!!!

  2003, sanghita muntslag
  ?