Sandra Visser-Posthuma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Visser-Posthuma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Sandra Visser-Posthuma heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik ben de dochter van Nico Pos...

  Ik ben de dochter van Nico Posthuma. Helaas is mijn vader in 1995 op 49 jarige leeftijd overleden. Toch vind ik het leuk jeugdfoto's van hem op deze site te zien.

  2004, Sandra Visser-Posthuma

  De schoolreisjes naar Renkum e...

  De schoolreisjes naar Renkum en het afscheidsfeest in de zesde klas waren echt de hoogtepunten. Ik ging op school veel om met Chynthia Alderden en Frederike Grentzius. En natuurlijk had ik net als veel van de andere meisjes een oogje op David Tokkie en Cederic Blondeau. Ook wil ik even kwijt.... dat ik het hartstikke leuk vind op hier verhaaltjes van andere klasgenootjes te lezen, die vervolgens weer andere herrinneringen oproepen. Voor Ewoud !!! Prof. Knap was Rene de Vries. Er waren 3 holbewoners; Remco Barteling, ikzelf en ???????

  2003, Sandra Visser-Posthuma

  Na de LHNO heb ik hier VHBO(ha...

  Na de LHNO heb ik hier VHBO(havo) gedaan. Ik spreek Linda Ruys en Remco Goovers geen wel eens. Kan met nog goed Ali van de Balie herinneren maar de learen zijn wazig. Ik vond het een beetje een geitenwollen sokkenschool.....maar toch leuk.

  2003, Sandra Visser-Posthuma
  ?