Sandra Vermeulen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sandra Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam hier op school in de tweede en werd meteen opgenomen in de klas, wat wel heel fijn was.

  Ik kwam hier op school in de tweede en werd meteen opgenomen in de klas, wat wel heel fijn was. Ik zat in de klas bij o.a. Nicole van Baal, Corinne en Antoinette Laurant, Ilona, Stefan van dan Biggelaar, Marcel van de Werering. Met Nicole heb ik nog steeds contact en Marcel kwam ik op een verjaardag bij vrienden tegen, of beter gezegd hij herkende mij, ik wist in eerste instantie niet wie hij was. Ik herinner me hier verder niet zoveel van, het was altijd wel heel gezellig.

  2008, Sandra Vermeulen

  Hier heb ik maar een jaartje gezeten, daarna ging ik verhuizen.

  Hier heb ik maar een jaartje gezeten, daarna ging ik verhuizen.Ik zat in de klas bij nog een Sandra,Oost was geloof ik haar achternaam, Ronnie, Sofie,een meisje die Mignon met haar achternaam heette, Jamel,daarmee zijn we nog op tv geweest voor het programma "Waar hoor ik thuis", de rest weet ik niet meer.

  2008, Sandra Vermeulen

  Ik herinner mij het meest van de 5e,6e klas.

  Ik herinner mij het meest van de 5e,6e klas. In de vijfde hadden we een leraar die op een woonboot woonde en waar we, ik en drie vriendinnen wel eens op bezoek zijn geweest, en de 6e was een kleine klas, maar 15 kinderen of zo. 4 meiden en de rest jongens, met een leuke leraar, hij speelde gitaar weet ik nog. Verder weet ik eigenlijk niet zoveel.

  2008, Sandra Vermeulen
  ?