Sandra Vermeulen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Sandra Vermeulen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik deed een 1-jarige post MBO Milieukunde.

  Ik deed een 1-jarige post MBO Milieukunde. Hard werken maar ontzettend leuk jaar gehad. Een hechte, leuke groep. Gelachen tot we niet niet meer konden staan. Met sommigen heb ik nu nog contact. Kanoen in de Weerribben. Fieldtrips naar o.a. de rioolwaterzuivering, drinkwaterzuivering, vuilstort en vuilverbranding. Leuk en leerzaam! Goeie herinneringen aan de coordinator Jaap van der Weelde

  2004, Sandra Vermeulen

  Ik deed VWO.

  Ik deed VWO. Was erg leuk, ik wist daarvoor niet dat leren ook nog leuk kon zijn! Gemotiveerde leraren maar dat kwam waarschijnlijk ook omdat dit volwassenen onderwijs was en de studenten ook supergemotiveerd waren. Had een leuk contact met de docente engels, ben alleen haar naam vergeten.. ze kwam uit roemenie, dacht ik.

  2004, Sandra Vermeulen

  Hoewel ik geen hoge pet op heb van het op de Ireneschool genoten onderwijs (Let wel, niet alle leerkrachten waren zwak! Ik heb er natuurlijk ook heel veel geleerd) ben ik nu bezig met het organiseren van een reünie voor de klas 68-74 in het voorjaar van 2

  Hoewel ik geen hoge pet op heb van het op de Ireneschool genoten onderwijs (Let wel, niet alle leerkrachten waren zwak! Ik heb er natuurlijk ook heel veel geleerd) ben ik nu bezig met het organiseren van een reünie voor de klas 68-74 in het voorjaar van 2012. Stuur me een berichtje als je in onze klas zat. Goede herinneringen: die Beo, die mocht ik eten geven in het magazijn en dan nam ik gelijk wat mooie schriftjes mee voor thuis, en meester Piet Kraaijeveld die voorlas uit de Hobbit en mooi gitaar kon spelen. In de eerste klas had ik les van juffrouw Faber waar ik diep veel van hield, maar zij ging helaas weg.. Ik denk nog vaak terug aan Jan van der Hel en hoe die regelmatig door Houtgraaf achterna gezeten werd in de klas. Wat een pedagogisch inzicht had die man!!

  2004, Sandra Vermeulen
  ?