Sandra van Scheppingen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra van Scheppingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra van Scheppingen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Edu's uit de Galsteen (schoolkrant)! ll.

  De Edu's uit de Galsteen (schoolkrant)! ll. "Juf, ik bloed!" Mw. Dijk: "Dat is mooi voor een meisje." // (ll. zit zeer ver onderuit en let niet op). P. Moll: "Als je dan toch gaat hangen, doe het dan beschaafd met een touwtje om je nek." // ll. "Weet je dat die stencils knap onleesbaar zijn?" P. Moll: " We kijken dus naar het zeer goed leesbare boek." // ll. " Waar zit u?" J.v/d Heiden: "Ik zit hier en we zijn bij pagina 12." // J.v/d Heiden: "Dat is niet zo moeilijk, dat kan ik ook nog." // H. v/d Tak: "Latijn is net wiskunde alleen het gaat nog minder ergens over." // H. v/d Tak: "Je hoeft niet af te tellen, je mag meteen beginnen." // V/d Tak: " Snap je het niet? Dan zal ik je cijfer verlagen." // ll.: "Heeft u een moestuin?" J. de Graaf: "Nee, ik heb jullie." // ll.: "HELP!" H. Oosterling: (zingend) "I need somebody, help, just anybody's help." // ll. "Shit!" W. Ris: "Nee, dat is niet het goede antwoord." // ll.: "Cees zit me te pesten!" C. Ris: "Lekker he." // W. Ris: "Ja, daar heb ik maar een half puntje voor afgetrokken." ll.:"Dan blijf je me aftrekken." W. Ris: "Ik weet niet of je conditionele toestand dat wel toelaat." // W. Ris: "Ssssssssssst!" ll.: "Het regent hier." W. Ris: "Heb je op je boekenlijst dan geen paraplu bij wiskunde zien staan, in overleg met de docent aan te schaffen?" // ll. "He, troela!" W. Ris: "Riep je mij?" // ll.:"Huh?" L. Berbee: "Ik zal de volgende keer bij de collecte voor het Bio-vakantieoord een extra kwartje in de bus doen. Speciaal voor jou." // (Huisman hoest) ll: "Tjonge, dat zit vast." Huisman: "Ja, ik moet maar eens stoppen met roken, oh nee, ik moet nog beginnen!" // C. Ris: "Net als in de kerk, je begrijpt er niets van, maar je moet het maar geloven." // v/d Tak: "Dat is les 1 van de cursus spieken; goed overschrijven." // ll: "Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt." Berbee: "Heb je het huiswerk van het mooiste vak niet gemaakt?!" // C. Ris: "Dat je denkt: 'he, ik ben aan het denken!' Nou is dat vaak een misvatting, hoor." // (ll. zit omgedraaid te kletsen) Berbee: "Draai even 30 graden, dan is de kans tot provoceren en illegaal kletsen een stuk verkleind." // (Huisman geeft huiswerk op) ll."Waarom zo veel?" Huisman: "Waarom zo weinig? Nou, omdat je het al zo druk..." ll.: "Nee, waarom zo veel!" Huisman: "Dat zeg ik toch, je hebt het al zo druk de laatste tijd." ll.: "NEEHEE, waarom zo VEEL!" Huisman: "Je moet niet zo schreeuwen, ik ben niet doof!" // (Het raam staat wijd open) ll.: "Ik heb het koud!" G. Franssen: "Zal ik naast je komen zitten?" // H. de Kruif: "Weet iemand een ander woord voor aanpassen i.p.v. adjust? Het lijkt op het Nederlands, to adapt, van adoptie." ll.: "Wat heeft dat ermee te maken?" H. de Kruif: "Weet ik veel." // (jongen gooit schrift naar een andere jongen). Huisman: "Sorry hoor, jongens, maar deze vorm van DHL..."

  Keizer Karel College, 1986

  De Kennedyschool fuseerde in 1983 met de Titus Brandsma School; in die tijd kampten alle scholen met leerlingentekort.

  De Kennedyschool fuseerde in 1983 met de Titus Brandsma School; in die tijd kampten alle scholen met leerlingentekort. Ik zat op de laatste school en helaas trokken we bij de Kennedyschool in. Heb geen bijzondere verhalen, gelukkig wel een heel goede vriendin aan overgehouden! Maar goed, een paar herinneringen: de school die was omgetoverd in een spookhuis, me verstoppen met mijn vriendinnen in het handarbeidlokaal om niet naar buiten te hoeven in de pauze (waarom, in godsnaam ;o) ?!), Ouija-bord spelen in een voorraadruimte (te spannend!), meneer Zandee in de 6e die zo woest was, dat hij Jos Ludlage omgekeerd in de prullenbak stopte (...), de vage 'creatieve' lessen van meneer Picavet ("heb een potje potje potje potje Picavet, al op de tafel gezet"); lootjes trekken of je groep iets met toneel, muziek of weet-ik-wat moest doen. Wat wel leuk was: het koor! En de musicals, ik heb in het kerstverhaal en Vadertje Panov gespeeld. Ene Alex was de hoofdrolspeler, en ik speelde een moeder die van hem schoentjes van zijn overleden kindje kreeg voor mijn eigen kindje. "Dank je vader Panov, je was zo goed voor mij. Nu ga ik maar weer verder, door jou voel ik me blij". Met Alex nog in een deuk gelegen, omdat ik het maar niet voor elkaar kreeg dat normaal te zingen. Het liedje van het kerstverhaal weet ik me ook nog te herinneren, maar dat bespaar ik jullie maar :o). Kan me herinneren dat ik daar nog eens opnamen van gezien heb in de 6e, als iemand die nog heeft???

  President John F. Kennedysc..., 1983

  Aan deze school heb ik echt de beste herinneringen, een supertijd gehad.

  Aan deze school heb ik echt de beste herinneringen, een supertijd gehad. Helaas te kort; de school moest sluiten bij gebrek aan leerlingen. Drama, en dat terwijl de school net zo mooi was opgeknapt. Herinneringen...Waarom heeft niemand het over de kloostertuin, die uitdrukkelijk verboden was, maar daarom des te spannender om in te gaan? Vooral als er hazelnoten geraapt konden worden, het dak van het fietsenrek lag er altijd vol mee. Juf Boumans in de 1e, meneer De La Porte in de 2e (zag er wel streng uit, kon ook heel rood worden als hij kwaad was, maar ik vond 'm hartstikke aardig! Ik kan de tafels die ik van hem geleerd heb nog altijd dromen! En hij gaf Engelse les. Zijn vrouw was trouwens ook heel lief). Meneer Zandee in de 3e (en later, nadat de school was opgegaan in de Kennedy-school waarmee we fuseerden, ook in de 6e). Ook streng, maar toch vreselijk aardig. Herinner me nog de kalligrafeerlessen van zijn vrouw. Kan er niets meer van :o). Zorgeloze jaren! Bidden bij het overblijven, geweldig carnaval en sinterklaas vieren (kreeg ooit een kubus, en we keken daarna naar een spannende film met een jongen die in het web van een reuzenspin verzeild raakte), kaarsjes mee vlak voor kerst, en luisteren naar het kerstverhaal, handwerkles van juf Appelboom (heb nog wat bewaard ook), sneeuwballengevechten op het plein, zingen en heilige communie in de Carmel-kerk. En dat ik vre-se-lijk verliefd was op Peter Zandee, de-zoon-van, en beste vriend van mijn broer. Vroeg 'ie me in de derde ten dans op een soort van feestje overdag, DURFDE ik niet! Heb er nog spijt van, Peter :o) ! Ik kan wel blijven schrijven over die tijd...Denk er met weemoed aan terug; de Kennedy-school was lang zo leuk niet. Helaas is de school (en de Carmel-kerk) al weer jaren geleden afgebroken, na nog vele jaren als Vrouwenhuis en Speel-o-Theek dienst gedaan te hebben. Er staat nu een lelijk en duur appartementencomplex. Ach ja... Leerlingen uit mijn klas (1 t/m 3): Stanley, Mariska Hissink, Colinda Eigenhuis, Erik Hoed, Jos Ludlage, DIana Wortel, Diana van Essen

  Titus Brandsma, 1980

  ?