Sandra van Bergen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra van Bergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra van Bergen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het kringetje in de hal voor de schoolmelk.

  In het kringetje in de hal voor de schoolmelk.

  DO RE MI (Kleuterschool), 1969

  Donderdagavond stappen, en dan vrijdagmorgen een beetje geinend en gapend de les in bij Johan "spencer" Dolk! Van handboeken en naslagwerken.

  Donderdagavond stappen, en dan vrijdagmorgen een beetje geinend en gapend de les in bij Johan "spencer" Dolk! Van handboeken en naslagwerken. Leraar Jan ... was én homo én Jood én communist én alcoholist. En die lerares van Russisch.... nooit meer heeft iemand die hoge tonen gehaald. De halve klas droop af met de slappe lach. Vriendjes die ik nog zie zijn: Rolf Kruger, Dick (nu Dirk) Klerkx en Wout Kersten.

  Bibliotheek- en Documentati..., 1982

  Juf Kersjes, als je straf had in de hoek, dan kon je mooi je sinasappeltje eten.

  Juf Kersjes, als je straf had in de hoek, dan kon je mooi je sinasappeltje eten..... Meneer Mol gooide met de borstel, ruzie met juf Top, broeder Gervasius met zijn peukjes en bruine vingers, bij vorst ijsvrij en schaatswedstrijden op de vijver, rozebottels in elkaars nek wrijven na de gymles en nog véél meer....

  Het Carillon, 1971

  ?