Sandra van der Horst

Kent 0 personen

NA , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra van der Horst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra van der Horst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schooltijd was leuk.

  Schooltijd was leuk. Wat ik vooral heel leuk vond was het jaarlijks toneelstuk van de leraren rond sinterklaastijd. Helaas is de school afgebroken. Op de zelfde plek is een nieuwe school gebouwd. Toen ik daar nog op school zat is de school ook al een keer verbouwd en had ik les in de gymzaal.Als ik in Nederland ben fiets ik er altijd wel een keertje langs en vertel mijn kinderen dat ik daar vroeger op school heb gezeten, wat niet waar is want de plek is dan wel het zelfde maar de school ziet er nu heel anders uit. En zo is het met wel meer scholen gegaan die ik heb doorlopen....

  Openbare Lagere School (O.L..., 1980

  Hele leuke tijd gehad, erg leuke klas.

  Hele leuke tijd gehad, erg leuke klas. Ik herinner me twee jaar lachen lachen!!!!!!!!!!! Esther B en ik liggen na jaren nog in een deuk als we het over die tijd hebben. Vanaf dag 1 zat ik naast Maroesja.En dat hebben we twee jaar vooral pratend volgehouden. Roos,Nathalie,Nadien,Annabel en Carolien zaten voor en achter ons en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van elkaars kennis tijdens de proefwerken.Want zoals Hoekahee en ik altijd zeiden"geheel onvoorbereid".

  EuroCollege Management School, 1991

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Maar heb er wel een hele goede vriendin aan overgehouden. Yvette en ik hebben elkaar ontmoet tijdens onze eerste franse les bij van Dongen.Verder herinner ik me de schoolfeesten.En op vrijdag naar Cartouche, op de brommer bij Nicolette.

  scholengemeenschap Laar en ..., 1990

  ?