Sandra ten Have

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra ten Have en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra ten Have heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ken nog meester Koffijberg die vertelde altijd verhalen.

  ik ken nog meester Koffijberg die vertelde altijd verhalen.Ik heb in de klas gezeten bij Joke Baaij,Peter,de rest is een beetje vaag. ( Dit bericht is van mijn moeder Elly of Elleke) Ik ben dus de dochter.

  Eduard Gerdesschool, 1957

  Je had er een binnenplaats met zandbak, en we reden dan op van die duwkarren.

  Je had er een binnenplaats met zandbak, en we reden dan op van die duwkarren.De grote gymzaal boven, daar kwam altijd Sinterklaas. dat is het enige wat ik nog ******* las ik net dat Marcel Moria er ook op zat, dat is echt lachen want die ken ik van veel later van de camping.En het mooie is dat hij met Mandy is en dat was altijd als een zusje voor mij.Mooi he.

  Purperreiger, 1972

  Heb het altijd naar m'n zin gehad.

  Heb het altijd naar m'n zin gehad.Ik zat in de klas bij:juf Israel,Juf schepers, en frank Lucas.Met hem heb ik na mijn schooltijd ook nog contact gehad toen hij werkte in het Tropen-museum.Ik ging om met:Carla den Hartog,Monique Hamilton,Joyce,Simone Cris van Ginkel,Wim,Xavier Sjakie zwart,frans en ver kom ik even niet op al die namen.En van Driel was pas echt een topper.

  Linnaeusschool, 1975

  ?