Sandra Teelen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Teelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Teelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een opleiding met alleen maar meiden, heel gezellig! Elke zondagavond met Desiree, Ildiko en Debbie vanuit Olst met de bus naar Boode in Bathmen en op maandag ontzettend duf in de klas.

  Een opleiding met alleen maar meiden, heel gezellig! Elke zondagavond met Desiree, Ildiko en Debbie vanuit Olst met de bus naar Boode in Bathmen en op maandag ontzettend duf in de klas. Veel gespijbeld (tot groot verdriet van mevrouw de Bont) en lekkere broodjes gegeten op een terrasje in de binnenstad, maar toch de opleiding goed af kunnen ronden. Willem Verd(w)aasdonk is me bijgebleven en monsieur Mulder voor Frans. Ook Luutsen de Vries was een hele gezellige docent. De marketing leraar Dick uit Wierden (hoe is z'n achternaam ook alweer?) had het altijd over de huismiepjes. Dat vergeet je nooit meer.

  OverGelder College, 1991

  Ontzettend gave tijd gehad op de "fabriek".

  Ontzettend gave tijd gehad op de "fabriek". Veel lol gehad met Ildiko Krone, Desiree Beek (zijn nog steeds mijn 2 beste vriendinnen), Debbie Vos en nog vele anderen. De lessen van Kijlstra en Jager (met z'n mooie broekjes) zijn me het meest bijgebleven. Mevr. Dotinga was een schatje. En meneer van Essen, want hij is de enige leraar die me ooit de klas uitgestuurd heeft (en nog wel dankzij Ildiko!!!).

  Alexander Hegius Scholengem..., 1985

  Leuke school! We hadden een hele gezellige klas.

  Leuke school! We hadden een hele gezellige klas. Vooral de lessen van meester Vd Wal zijn me bijgebleven. Wij waren zijn kuukentjes... Ook het schoolkamp in de zesde klas was erg leuk. Meester Boers als wild zwijn rond onze tenten.... Een aantal mensen zie ik gelukkig nog steeds, maar een reunie zou best eens leuk zijn......

  Basisschool de Schakel, 1977

  ?