Sandra Spaans

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Spaans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Spaans heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van 1992 tot 1995 heb ik de avondopleiding MBO/AP-PB gevolgd op het Hongarenburg.

  Van 1992 tot 1995 heb ik de avondopleiding MBO/AP-PB gevolgd op het Hongarenburg. Leuke tijd gehad. Ging o.a. om met Miranda Toet en Hanneke Pijnappel. Na het laatste jaar heb ik nog een korte tijd (10 maanden) een relatie gehad met Rene Raaphorst. Van 1998 tot 2000 heb ik de deeltijdopleiding HBO/P&A gevolgd op Hongarenburg. Ik heb het hier ook erg gezellig gehad met o.a. Sem Nazloomian, Hans Mielatz, Lia Hanegraaf, Mieke, Gonny, Sheheira Koeiman, Lenne Baboeram en Hans Schenkeveld. Ik weet nog goed dat Sem, Hans Mielatz en ik een videoband gingen opnemen voor het vak Marketing geloof ik. Lachen, gieren brullen!!!!

  InHolland afd. SOSA, 1992

  Ik zat in de Stokroosstraat op het Tinbergen College.

  Ik zat in de Stokroosstraat op het Tinbergen College. Weet nog dat ik helemaal weg was van Martin Looman (hij niet van mij). Ook een leuke tijd, maar toch niet zo leuk als op Overvoorde.

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1983

  De tijd op deze school herinner ik me het meest: puberteit, verliefd worden op jongens uit de klas (betreffende jongens hebben het nooit geweten.

  De tijd op deze school herinner ik me het meest: puberteit, verliefd worden op jongens uit de klas (betreffende jongens hebben het nooit geweten....), vriendinnen. Echt leuk!

  Chr. Scholengemeenschap Ove..., 1979

  ?