Bekijk het volledige profiel van Sandra Smit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Sandra Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Met Linda Schleeper ging ik na...

Met Linda Schleeper ging ik naar de MEAO. Was wat verder weg dit keer. Eerst hebben we het nog geprobeerd per fiets, maar zo'n afstand in de regen en kou is niet alles. Toen maar per bus. Dat beviel mij beter. Met Jeanette Paulisse heb ik veel bloksessies in recht gehouden. We konden elkaar altijd flink steunen en stimuleren. Ook trok ik veel op met Sin Ming Sit, Tanja Vet (met wie ik nog een presentatie over de krant heb gegeven :-)) Christel Vis en Jantiene van Eldert. Ik ben nog een tijdje regelmatig contact gehad met Cristel Vis. Op de MEAO werd ik bekend gemaakt met het fenomeen steno, waarvan ik dacht het nooit te leren! Nooit gedacht dat ik het tot op heden nog zou gebruiken. Ook zat er bij mij een andere Sandra Smit in de klas wat nog al eens voor verwarring in de cijfers zorgde.

2004, Sandra Smit

Op deze school had ik de tijd ...

Op deze school had ik de tijd van mijn leven. Het was ontzettend gezellig. De leraren die ik mij het best herinner zijn Gaston Kroon, Nico Doornbos, Mr. Jansen, Juf Nicolette (1e klas), Jacques Rijkenberg, Juf. Gallas. Ik was bevriend/ ging veel om met : Suzanne Baas, Saskia Augustin, Bernadette v.d Laan, Marco de Vries, Marco Koelewijn, Monique Tieken, Ron Brinkkemper, Christina Goezinne, Wendy Smit, Renate van Doorn, Linda Schleeper. Met Danny Jansen, Robert de Wilde en Christina Goezinne ben ik nog steeds bevriend. We woonden allemaal maar een paar straten van elkaar vandaan. Vooral de week- en maandsluiting vond ik altijd erg gezellig...en apart. Aan de avond-vier-daagse heb ik veel plezier beleefd. Het 'afscheidsuitje' van de 6e klas in Schoorl was erg gezellig. Wel een vreselijk eind fietsen, voor mijn gevoel, maar dan had je ook wat. We gingen vossenjacht doen in de avond, heel spannend, en we hebben vreselijk gekeet in ons huisje.

2004, Sandra Smit

Hier begonnen vriendschappen w...

Hier begonnen vriendschappen waarvan sommige duurden tot de MEAO. Ik zat in dezelfde klas als mijn broertje bij juf Inca Dado. Met Susanne Baas, Karin Macjielse, Marco Koelewijn, Ron Brinkkemper, Pieter Stadt, Marco de Vries ben ik nog lang bevriend gebleven. In dezelfde klas zaten ook vrienden van mijn broertje: Pieter Stadt, Gerard Tambach en Alexander Mol.

2004, Sandra Smit
?