Sandra Norden

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Norden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Norden heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Leeuwenschool, zeer leuke tijd gehad, veel mensen ken ik niet meer van naam, gezichten komen me wel bekent voor maar om daar dan gelijk een naam bij te plaatsen???????.

  De Leeuwenschool, zeer leuke tijd gehad, veel mensen ken ik niet meer van naam, gezichten komen me wel bekent voor maar om daar dan gelijk een naam bij te plaatsen???????. Een paar ken ik er nog wel, Paul Verheul zie ik nog wel eens in IJsselstein vooral tijdens de Carnaval, Yvonne Jansen, Petra?, en Harold Gerritsen. Zou best eens willen weten hoe het nu gaat met al deze personen waar ik toen bij in de klas heb gezeten, dit was de 4de klas van het schooljaar 1978. Heb daarna nog een keer de 4de overgedaan daarvan ken ik wat meer mensen waaronder Linda Krooder, Anette Beekink, Jaqeuline Gelderblom, Brenda Bijl en Patricia Prijs. Schooljaar 1979. Hiervan zou ik het ook leuk vinden om te vernemen hoe het met ze gaat . Ben inmiddels alweer 15 jaar getrouwd en ben moeder van 2 zonen, Wesley van 13 en Jeffrey van bijna 11 jaar. Ik woon alweer zo`n 16 jaar in IJsselstein, en dat bevalt me prima. Heb zeer veel verschillend werk gedaan waaronder in een speelgoedwinkel, supermarkten en catering, momenteel om er even tussenuit te zijn werk ik bij een schoonmaakbedrijf en houd daar de boel lekker schoon. Om eens in contact te komen met al deze mensen die in deze zelfde periode op school hebben gezeten mail me gerust een keertje lijkt me hartstikke leuk, Groetjes Sandra

  OBS Prof. Dr. G. v.d. Leeuw..., 1970

  de meeste namen ken ik niet meer wel die van Helen van Welbergen, Yvonne Jansen, Linda, Anita, Juliska.

  de meeste namen ken ik niet meer wel die van Helen van Welbergen, Yvonne Jansen, Linda, Anita, Juliska.

  IVO Mavo rijnsweerd, 1980

  ?