sandra moleman

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sandra moleman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sandra moleman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Optiek.

  Optiek. Iedere dag met de trein van nieuw-vennep naar r'|dam.Soms dagen van 10 lesuren.Ik vond het een zware tijd. Nog wat namen: Bart Strick, Ton Tausch,Coert ter Wal,Sylvia Roos en Wenda. v.d Helm.De laatste zie ik nog regelmatig,.

  Christiaan Huygens M.T.S., 1984

  Strenge school, maar wel duidelijk.

  Strenge school, maar wel duidelijk. Met Ernst Bours, meneer van Lent,dhr. Uitermark (NETJES!). We zijn daar met een hoop kinderen heen gegaan van de eenhoorn uit schalkwijk.Later na ons examen kwam mevr. Wijfjes ons vertellen van het noodlottig ongeval van Marc Stroomberg, ik las het ook al bij Job Kneppers,ook ik kan Ben van M.Jackson nog steeds niet horen. De rode lijnen en de weekkaarten vergeet ik helemaal, terwijl dat laatste toch niet het leukste van de school was.

  St. Henricus Mavo / (M)ULO, 1980

  Leuke tijd gehad met in het begin de noodgebouwen en jos de beurs die constant naar de nieuwbouw van de school ging en ons weer alleen liet.

  Leuke tijd gehad met in het begin de noodgebouwen en jos de beurs die constant naar de nieuwbouw van de school ging en ons weer alleen liet. Nog wat namen: rick van de zwan, kelly bauer, clement koster, berry smit,cindy de jong, shirley bax, brigitte leyen,francoise slot, ilonka ven duin,jacco van de kerkhof, monique geuken, irma bogaard,resi van spaendock,judith hasert enz.

  De Eenhoorn R.K. Basisschool, 1975

  ?