Bekijk het volledige profiel van Sandra Kruys en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Sandra Kruys heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De 1-jarige opleiding gespecia...

De 1-jarige opleiding gespecialiseerd leerkracht gevolgd.

2004, Sandra Kruys

Werd later 'de Wegwijzer' en i...

Werd later 'de Wegwijzer' en is nu inmiddels de Steenuil. Meester Bergevoet en Shirman (geen idee hoe je zijn naam moet schrijven) zijn me vooral bijgebleven. Ook de moeilijke rekensommen van meester Shirman, die bijna niet op het bord pasten, staan me nog erg bij. Juffrouw Suzanne Vetter vond ik de liefste juf van deze school. Wij kregen Engels van haar. Mijn moeder mocht altijd bij haar in de klas helpen met handenarbeid op de woensdagen. Verder had ik een erg leuke klas. Monique was in mijn ogen toch wel mn beste vriendinnetje op de basisschool. (Leuk dat je ook schoolbank.nl gevonden hebt Monique!) Ook ging ik veel om met Sandra en Esther. Al met al vond ik het een gezellige tijd!

2004, Sandra Kruys

Meneer Theunissen was echt mij...

Meneer Theunissen was echt mijn favo-leraar! En mevrouw Diepenbroek mijn favo-lerares! Meneer Larink (met zijn eeuwige klompen) vond ik ook helemaal super! Ik ging vooral veel om met Ingrid, Judith, Marsha, Maaike, Lydia, Cindy en Hanneke. Met Ingrid en Judith heb ik nog steeds contact. Ik heb vooral veel aan het schakeljaar gehad. Ik vond 't een heerlijk klein schooltje met een erg gezellige sfeer. Erg jammer dat deze school niet meer bestaat!

2004, Sandra Kruys
?