Sandra Jonkman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Jonkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Sandra Jonkman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tjonge, al die leraren die ik me nog herinner.

  Tjonge, al die leraren die ik me nog herinner. Willijns, die maffe Franse leraar, Scheen, Langhorst, de biologieleraar die er zo weinig vanaf wist!, Hemmer, van Wijk, Nab (blgh, boekhouden), Loek v.d Leeden (toffe vent) Zijlstra die we als klasseleraar hadden en ons trakteerde op drop toen we hem op zijn 17e fout bij het schrijven (en dat voor een leraar Ned!) hadden betrapt in de 3e klas. En die aardige vrouw van de bibliotheek wiens naam ik helaas vergeten ben terwijl ik er zoveel leuke uren heb doorgebracht! Helaas ook slechte herinneringen maar dat is vrnl te danken aan mijn klasgenoten! De school verder ging ik graag naartoe!

  Alfred Nobel Mulo, 1976

  Onder de waterstraal staan met warm weer, naar school op rolschaatsen, meester Henk Zuidema die met ons van de 4e naar de 5e klas ging en nog veel meer!.

  Onder de waterstraal staan met warm weer, naar school op rolschaatsen, meester Henk Zuidema die met ons van de 4e naar de 5e klas ging en nog veel meer!

  Dr. Albert Schweitzerschool, 1970

  ?