Sandra Janssen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Sandra Janssen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik ben op dit moment bezig met de opleiding HBO-V, en ben klaar in 2007.

  Ik ben op dit moment bezig met de opleiding HBO-V, en ben klaar in 2007

  2004, Sandra Janssen

  Ik ben begonnen met spw in 1998, toen duurde deze opleiding 3 jaar.

  Ik ben begonnen met spw in 1998, toen duurde deze opleiding 3 jaar. Na een pauze heb ik in 2003 mijn diploma behaald en ben ik begonnen aan de HBO-V in heerlen.

  2004, Sandra Janssen

  Op deze school een toffe tijd gehad.

  Op deze school een toffe tijd gehad. Alleen maar lachen en flauwekullen en af en toe een beetje leren. Altijd op de gang tegen de verwarming zitten met als gevolg dat Leukel me weer naar Kessels stuurde. Spijbelen bij gym, misschien 3 lessen gym gehad en toch een punt krijgen. Spijbelen bij techniek en maatschappijleer (alleen komen als er een leuke film werd gedraaid) Florie met zijn verzameling blikjes. Lemmens (wi)... ASA zuid, lekker als het regende.. Studieles na school (bleeeeeeh) niks studeren, vragen of je in een ander lokaal mag zitten en dan keten. Met klasgenootjes (Monique/Kimberly) verhalen uitwisselen in een schrift onder de les en dan ervoor zorgen dat de leraar het niet in handen kreeg. En dan zal ik maar niet beginnen over alle bijnamen die we de leerkrachten hadden gegeven.....

  2004, Sandra Janssen
  ?