Sandra Hoogers

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Hoogers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Hoogers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van september tot december 1997 via de uitkerende instantie de opleiding gevolgd secretarieel/administratief.

  Van september tot december 1997 via de uitkerende instantie de opleiding gevolgd secretarieel/administratief. Was hele dagen met nog een in-en uikloksysteem. Daarna moest je nog stage lopen in hun bedrijf wat op de begane grond was, daarna volgde nog een stage binnen een bedrijf. Daarna was je opleiding afgerond. De laatste twee heb ik niet gedaan daar ik reeds een baan per 1 januari had gevonden.

  Leeuwenborgh Contracting BV, 1997

  Tja herinneringen, wat is dat altijd lastig zeg.

  Tja herinneringen, wat is dat altijd lastig zeg. Wat ik herinner is de friettent en de pizzaria om de hoek waar we geregeld te vinden. De ontzettend leuke ontgroening. De open dag waar 1 van onze klasgenoten zijn neus brak. Zel fben ik van het touw afgevallen en liep een hersenschudding. Een oud klasgenootje van de Mavo die in dezelfde klas zat. Het delen van de kamer en het studeren.

  Politie Opleidings School, 1992

  Samen met mijn vriend, die in september 1994 is gestart met de inserviceopleiding veel plezier gehad in Sittard.

  Samen met mijn vriend, die in september 1994 is gestart met de inserviceopleiding veel plezier gehad in Sittard. Een hele goede vriendin uit Spanje overgehouden aan deze opleiding. Tevens ook een goede vriend die ook bezig was met de opleiding. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] samen met mijn huidige man de opleiding gedaan. Hij startte een half jaar voordat ik begon. Bij de sollicitatie heb ik dit niet vermeld en naderhand hoorde ik van zijn begeleidster Thea dat als zij had geweten dat Martijn mijn vriend was ik nooit was aangenomen. Ik denk nog altijd met veel plezier terug aan het wonen in de verpleegstersflat tegenover het ziekenhuis.

  Inservice opleiding verplee..., 1995

  ?