sandra Hiemstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sandra Hiemstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  sandra Hiemstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  leuke school met leuke meiden.

  leuke school met leuke meiden. fabiola, chantal, patricia,brenda 4 sandra´s buiten mezelf in een klas.meester Blok(engels)juf Ina (wiskunde)gezellige boottrip met het jacht van Irma d´r ouders naar Hoorn en veertien meiden daarna tenten opzetten in een weiland. als afscheid van de school een playback show die ik samen met fabiola won in de komische uitvoering van meatlove(paradise by the dashboard light).na deze school nog samengewerkt met sandra van de veen bij bakker hoeve .ook nog contakt gehad met patricia maar helaas haar weer uit het oog verloren. na tien jaar huwelijk gescheiden zonder kinderen en ben hertrouwd met een griek en woon op het mooie eiland Kreta. we hebben inmiddels twee kinderen , een dochter en een zoon.

  2004, sandra Hiemstra

  ik heb op deze school mijn neef nikolai gevonden die ik nog nooit gezien had.

  ik heb op deze school mijn neef nikolai gevonden die ik nog nooit gezien had. na drie maanden les heb ik mijn arm lelijk verbrand tijdens het maken van noga, meester marcel bracht me met een spoedtaxi naar het ziekenhuis waar bleek dat ik tweede graads verbrandingen had. na mijn herstel ben ik niet meer terug gegaan, maar in de korte periode dat ik op deze school heb gezeten heb ik ondanks het ongeluk veel plezier gehad. ik ken ook nog de naam van meester martin, hij gaf op maandag les aan ons in praktijk.

  2004, sandra Hiemstra

  leuke musical over de tijdmachine en natuurlijk de werkweek.

  leuke musical over de tijdmachine en natuurlijk de werkweek

  2004, sandra Hiemstra
  ?