sandra gnade

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sandra gnade en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 19

  sandra gnade heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ik heb in de klas 113, 213 gez...

  ik heb in de klas 113, 213 gezeten de rest van de klassenrs weet ik niet meer. ik deed lhno opleiding en dan de kantoorpraktijk. ik heb daar een geweldige tijd gehad had altijd veel lol. ik zie nog wel wat mensen uit die tijd als eerste mijn beste vriendin de surinaamse (wie kent die schreeuwerd niet) GINA, door toeval zag ik zaterdag 5 april 2003 op de huishoudbeurs Carina van Houten echt heel leuk om elkaar weer eens te zien na zo'n lange tijd dus onmiddelijk weer wat afgesproken, mijn oude vriendin martine arts die zie ik alleen niet meer, ik ben heel lang met monique van bemmel(ekelschot) omgegaan jammer genoeg nu niet meer, nog meer namen die ik mij herriner zijn: frieda, mieke bergisch,wilma ploeger, peggy regter, yolanda vet, yvonne sijne, edwin sibbel mijn grote liefde toen met zijn blauwe ogen en blond haar, charles spel, andre berends, jacquline van scheppingen,rico dijkstra,ronny laat, onno teunissen die is nu mijn zwager, richard de boer was mijn zwager, ricardo de vries, richard valkenburg, tjeerd zeilstra en paul wolverman. ik ben sinds 15 september 1989 getrouwd met Tom en wij hebben 2 hele leuke kids Shane is nu 12 en Bobbie is nu 7 jaar.(april 2003).mijn adres is tpuntgnade************************

  2003, sandra gnade

  Wat ik wel heel erg goed weet ...

  Wat ik wel heel erg goed weet is dat ik altijd met Ans tromp en Cindy ging dansen b.v.Three Degrees. De leukste meester van de laatste 2 jaar was Ap Steenbruggen die ik nog steeds tegen kom. Onze afscheidsavond met Queen en Brotherhood of Man: Kisses for me. Voor de rest weet ik nu even niets meer, maar misschien komt dit nog wel.

  2002, sandra gnade
  ?