Sandra Exaltus

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Exaltus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Exaltus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg veel kan ik mij niet meer herinneren van mijn klasgenootjes.

  Erg veel kan ik mij niet meer herinneren van mijn klasgenootjes. Meester Boom uiteraard wel. Ik heb wel eens een pak slaag gehad op m'n derierre, omdat ik hem op een kreeft vond lijken toen 'ie helemaal rood werd van kwaadheid. Verder was het de liefste leraar die ik gehad heb. Meester Verhoeff kan ik mij ook nog herinneren. We hebben wel een toneelstuk opgevoerd, die heel anders liep dan we geoefend hadden bij de hoofdmeester thuis. (Ben even zijn naam kwijt.

  Johan Bogerman school, 1969

  Mijn favoriet was men.

  Mijn favoriet was men. van Oosten de congierge, want die mocht ik altijd helpen en hij was als enige altijd even vriendelijk tegen iedereen. Vooral de uren met Etaleren en Handwerken waren mijn favorieten. De namen van deze leraren ben ik helaas kwijt. Het allerleukste lesuur was Engels van men. Valk, als hij geen zin had dan mochten we doen wat we wilden en hij ging muziek maken met z'n lege kopjes koffie al kon hij ook erg streng zijn. Met gym had ik altijd ruzie met de leraar, ik ben helaas zijn naam ook kwijt.(niet men. Heumen) Mijn beste vriendin was Yvonne Scheppink en mijn huidige man heb ik ook op deze school leren kennen, al zat hij een klas hoger.

  lagere detaihandelschool er..., 1978

  ?