Sandra Davis

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Davis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Davis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was wel een leuke school, maar ik bakte er niet veel van.

  Het was wel een leuke school, maar ik bakte er niet veel van. Ik kan me ook niet veel herrineren, meneer v. Haasteren van Nederlands alleen die kan ik me voor me halen.

  geerlandthof, 1983

  Ik vond het een strenge school, ik heb niet veel herineringen want het is allemaal zo lang geleden.

  Ik vond het een strenge school, ik heb niet veel herineringen want het is allemaal zo lang geleden. Als ik de andere verhalen lees, dan herken ik toch wel wat dingen, zoals stommpie, ik werd al misselijk als ik ernaar keek tijdens het koken. Die leraar met die toffe sportwagen Schilte geloof ik, ik weet nog dat iedereen altijd voor het raam stond als hij te laat was. Ik was nogal kort voor m'n leeftijd en een keer tilde hij me op en zette me zo op z,n nek. O ja en mevr van wijk, zij gaf handenarbeid en gym geloof ik, dat was ook wel een leuk mens, zij was wel streng, maar op een leuke speelse manier.

  Huishoudschool de Iemenhof, 1981

  Ik kan mij mevr en mijnheer van Dellen herineren, die twee ware verschrikkelijk streng.

  Ik kan mij mevr en mijnheer van Dellen herineren, die twee ware verschrikkelijk streng. Mijn lievelings juf was juf Kuijsters, die werd nooit boos, en als ze boos was dan zei ze "zeg ben je nou helemaal besuikerd" en dan had je meester Terhell (echt een schat), daar moest ik heen als ik straf had (en dat had ik nogal)meester Baars, o ja en van de Hurk (muziekles), nou als die boos was moest je oppassen. Hij werd dan helemaal rood en ging schreeuwen of er vlogen drumstokken om je oren. Dan had je m,n klasgenoten Benny Vrijenhof, Peter van de Linden, Carolien (ik ben slecht in namen) Op het schoolplein was het ook altijd leuk, we deden veel spelletjes. Ik ruildde vaak m'n brood met iemand anders. Ik heb echt een waanzinnige tijd hier gehad.

  Christophoorschool, 1975

  ?