Sandra Camonier

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Camonier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sandra Camonier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke klasgenoten en ook leraren (Mevrouw Krul, Verdoorn, Vrijenhoek).

  Leuke klasgenoten en ook leraren (Mevrouw Krul, Verdoorn, Vrijenhoek). In de laatste jaren trok ik voornamelijk op met Nancy van Yperen. Broer Ritchie kwam er later bij. Goede herinneringen aan de gymlessen van Joost Visser en van dat bijna bejaarde vrouwtje waarvan ik de naam niet meer weet. Weet wel dat ze niet kon mikken en zo'n 15 keer misschoot voordat de ball in de basket ging.

  2004, Sandra Camonier

  Mijn herinneringen bestaan voornamelijk uit de inrichting van de school en met name het klaslokaal waar je een poppenhoek had en een "natte" zone.

  Mijn herinneringen bestaan voornamelijk uit de inrichting van de school en met name het klaslokaal waar je een poppenhoek had en een "natte" zone. Ook sterrekers kweken (en dan zeker niet zelf opeten, maar je ouders dat laten doen) komt weer bovendrijven. Juffrouw van de Hor was mijn lerares.

  2004, Sandra Camonier

  Leuke herinneringen aan meester Oostdijk en die lieve juffrouw Coorengel.

  Leuke herinneringen aan meester Oostdijk en die lieve juffrouw Coorengel. Met Bibi Voois en Diana van Alphen ging ik veel om. Alle meisjes waren verliefd op Erik Kooiman (ik dus ook). Erik werkt nu voor TV-west mocht je hem nog eens willen aanschouwen, dames.

  2004, Sandra Camonier
  ?