Sandra Boots

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Boots en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra Boots heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op werkweek naar Texel in de eerste klas, de kennismaking met Gerard Boots (ben ik nu mee getrouwd), Giebels die ging trouwen, stagelopen op Texel (schelpen tellen bij Teunis Piersma.

  Op werkweek naar Texel in de eerste klas, de kennismaking met Gerard Boots (ben ik nu mee getrouwd), Giebels die ging trouwen, stagelopen op Texel (schelpen tellen bij Teunis Piersma...). Het tentamen Biochemie waar we de uitwerkingen er al meteen bij kregen.

  Bakhuis Roozeboom Instituut, 1988

  Zeilkamp (mijn zus noemt het ook al op maar dat was inderdaad onwijs leuk), meedoen met de playbackshow als Band Aid (We are the world), Ans Fidder (leuke lerares, hier snapte ik scheikunde eindelijk), de laatste schooldag verkleed als punker (???waar gin

  Zeilkamp (mijn zus noemt het ook al op maar dat was inderdaad onwijs leuk), meedoen met de playbackshow als Band Aid (We are the world), Ans Fidder (leuke lerares, hier snapte ik scheikunde eindelijk), de laatste schooldag verkleed als punker (???waar ging dat eigelijk over, weet ik niet meer). Heb helaas de laatste reunie gemist, volgende keer maar weer. De leukste jongen vond ik toch wel Robert Mom, maar die ben ik nooit meer tegengekomen op een reunie.

  Scholengemeenschap Oscar Ro..., 1981

  Het was het 50 jarig bestaan, toen we als Ot en Sien waren gekleed.

  Het was het 50 jarig bestaan, toen we als Ot en Sien waren gekleed. Leuk was dat! Verdere herinneringen; de musicals van de 6e klassen, meester van Zaal met zijn spannende verhalen, op kamp...

  St Bonifatius, 1975

  ?